sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Weed World 1

Kiitoksia niille, jotka ehdottivat postausaiheita viime kerralla! Tulos oli tosin päinvastainen, mitä odotin. Nimittäin aihelista vain kasvoi, mutta sain kuitenkin myös enemmän inspiraatiota näitä tehdä. Aiheiden ehdottelu on vieläkin sallittua ja peräti toivottua.

Syysloman kunniaksi (ei tosin minulla) pidän postausviikkoa eli joka päivä pyrin julkaisemaan yhden postauksen. Aikaisemmin olin jo lupaillut ottaa Jumpeista kuvia, niin teen ainakin yhden kuvapostauksen. Loput sitten valikoituu tässä viikon aikana.

Mutta nyt sitä mitä otsikko lupaa eli Weed World 1 olisi tänään käsittelyssä.

Nyt tulee kyllä hieman tylsä postaus, mitä kaikkea tämä pitääkään sisällään, mutta ajattelin, että se voisi kiinnostaa niitä, jotka eivät tätä omista (minua ainakin kiinnosti tietää). Kirjassa on 335 sivua ja se on taas tätä puhelinluettelokokoa, julkaistu vuonna 2002. Sanoisin, että tällainen "fanijulkaisu": paljon nannaa juuri faneille ja hieman lisätietoa sarjasta ja itse tekijästä.

 
Tuskin mikään yllätys, että heti ensimmäisenä tästä välistä löytyy Weed-paperihahmo ja yksi arkillinen tarroja. Kuvaa en nyt ottanut, kun näistä varmaankin löytyy muualtakin. Yritin itse asiassa skannata paperihahmoja, mutta ei tuo kurja mahtunut skanneriin. Nykyään nuo tosin löytyy Kaksoissolasta... Jospa pääsisin joskus kokeilemaan, miten tuon saisi taiteltua ihan kopiopaperilla (muuhun kun ei ole mahdollisuutta). Ilmoittelen, miten kävi.

Seuraavana löytyy TP-File, jossa on kahdeksan sivua värisivuja (joista kaksi on Taidekirjan mainoksia). Ensimmäisenä tarinana aloittaa Ginga Densetsu Rikin 1. luku.
Yksi TP-File sivu ja GDR
Seuraavana päästään itse asiaan eli Weediin. Aluksi on hahmoesittelyjä ja suhdekartta, jonka jälkeen alkaa Weedin luvut. Lukuja Weed Worldissä on yhtä monta kuin ensimmäisessä pokkarissa. Lukujen välissä on välillä pari sivua fanitaidetta ja -kirjeitä sekä Meteor Ginin tyylisiä hahmoesittelyjä ja joku vs joku taisteluja. Veikkaisin, että välissä oli myös neljä sivua pitkä tarina Takahashin koirasta, Mercedeksestä (musta labbis oli kyseessä ja tämän pennuista). Tämä muistaakseni jatkuu muissa Worldeissa, joten otan kuvan jossain muussa välissä.

Hahmosuhdekartta ja Weedin 1. luku

Japanilaista fanitaidetta
 
Sitten päästäänkin Weed Worldin oudoimpaan antiin, nimittäin Wan Man Show -tarinaan. Se on 15 sivua pitkä koiratarina, joka ei ole Takahashin piirtämä. Aikalailla arkipäivän tarinoita, mitä koiraa lenkittäessä voikaan tapahtua. Tämäkin jatkuu muissa Worldeissa, joten kuva tulossa myöhemmin.

Ja näin tuli mentyä läpi 300 ja risat sivua. Loput Worldit pyrin menemään yhdistellysti läpi, niin ei tule ihan ikuisuun aihe...

1 kommentti:

  1. kiitos näistä kuvista ^^ en omista itse ainuttakaan Weed Worldia, oli kiva lukea niistä lisää tietoa =)

    VastaaPoista