keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joskus Gin on aivan ylisöpö...

En ole paljoa ehtinyt tänne kirjoitella, vaikka olisin halunnut. Yritän nyt saada graduakin eteenpäin. Toiveissa olisi vielä tänä keväänä ehtiä muutakin tehdä...Loppu kuukausi menee minun osaltani lomaillessa 300 kilometrin päässä Gingasta, joten blogissa tulee olemaan hieman hiljaista. Pari postausta minulla on viimeistelyä vailla valmiina, joten jos eksyn tänne, niin yritän saada ne valmiiksi.

Tänään oli minun osaltani mahtava päivä, joten ajattelin piristää tämän lukijoita söpöllä Ginin kuvalla.
Olen itse asiassa miettinytkin, miksei Takahashi ole tehnyt GNG:iin realistisia piirroksia koirista. Silmien muuttaminen tekee jo paljon. Yamatosta olen nähnyt yhden ja uusimmista julkaisuista Lassiessa löytyy sekä Weedissäkin taisi olla Meristä (tai tämän äidistä?) jossain pokkarissa. Nyt sitten löytyi Ginistäkin. Ei ehkä mikään onnistunein kuva (takaruumiissa on jotain pielessä), mutta Ginin ilme saa minut hyvälle tuulelle.

Shonen Jumpista tämäkin, olisikohan ollut nro 21 vuodelta 1985. Benizakuran tapaamisen aikoihin ilmestynyt.

Pitää vielä hehkuttaa tuota Shiroi senshi Yamato -sarjaa. Ostamani Yamaton 4. julkaisu saapui viime viikolla ja tätä on sitten ihasteltu. Olen päässyt "lukemisessa" vasta puoleen väliin ja sormet syyhyää, että saisin lukea tämän loppuun. Sarjasta löytyy todella monta mielenkiintoista hahmoa, niin ihmisistä kuin koirista, ja sarja ei tosiaankaan ole ennalta-arvattava. Kyllä huomautettavaakin löytyisi, mutta myös sellaisia pieniä yksityiskohtia, joita olisin halunnut nähdä Hopeanuolessakin. Voi olla, että tulen palaamaan tähän sarjaa vielä useammankin kerran.

7 kommenttia:

  1. Uaaaa realistinen Gin. Olenkin tuon itseasiassa aikaisemmin jossain nähnyt, nyt en vain kuollaksenikaan muista missä.

    Mutta toinen ylisöpö asia, tuo OTSIKKOKUVA. Mistä tuo Weedin kuva oikein on? ;____; ihanaa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään joku tykkäsi. :o) Muistaakseni ihan ensimmäisissä (ykkös- tai kakkospokkari) oli varmaankin Lenny taustalla hieman karvaisempana. En nyt ole tätä tarkistanut, joten voi myös olla, että sekoitin sen johonkin muuhun.

      Poista
    2. Ah, pitää tsekata tuo. Mutta tarkoitin ihan tuota värillistä otsikkokuvaasi? ^^

      Poista
    3. Oi, empäs tajunnut, että siitä oli puhe. :o) Tuo taisi olla Weed world 3.ssa värisivuna. Se on Weedin aloitussivu, jossa GB, Weed ja Rocket roikkuvat jyrkänteellä, mutta nämä on rajattu pois tästä minun tekeleestäni.

      Poista
  2. Ouu n__n Gin ♥ Lisää Kuva postauksia/
    Shonen Jump/ Yamato Juttua?

    VastaaPoista