torstai 28. marraskuuta 2013

Weedin arpajaismainoksia

Innostuin nyt keräämään Weedin arpajaismainoksia yhteen ja tässä mitä nyt löysin.

Weed Tokubetsu Hen -pokkarin (Weed Gaiden + Riki) takakanesta löytyi tälläinen:
 
Palkintoja on ollut monenlaisia: Weed-pehmo, pyyhe, QUO-kortti ja Weed-avaimenperä.

Ei ole oikeastaan arpajaispalkinnoista kyse, mutta Taidekirjan välissä on tälläinen irtomainos tullut mukana, jossa on ollut ohjeet tilata kahdenlaisia tauluja Weed-kuvalla. Todella nättejä, tuollainen Weed ja Sakura -taulu kelpaisi kyllä minullekin.
 

Weed World 4 ja 5 -kirjoista löytyi arpajaispalkintoja eli pehmoja suurimmaksi osaksi. Tässä on vain kuusi hahmoja, vaikka pehmoja on tehty tuplasti tähän verrattuna (puuttuu ainakin Riki, Ben, Rocket, Jouji, John ja Mer). Tietääkö joku, miten näitä muita pehmoja on mainostettu? Weedistä kun ei ole montaa julkaisua tehty, niin jäi ihmetyttämään, mistä sitten muita arpajaispehmoja on voitettu. Kuvissa on myös Weed avaimenperä, kolmenlaisia taskuja ja Toshokortti Weedin ja Sakuran kuvalla (Toshokortit toimivat QUO-korttien tavoin, mutta ne käyvät vain tietyissä kirjakaupoissa maksuvälineenä).
Weed World 5:sta
Weed World 4:stä
Weed Best Selectionin kummankin osan takakannesta löytyy arpajaispalkintoina Orionin julkaisua ja QUO-kortti. Ensimmäisestä löytyy vielä pehmoja (sama kuva muuten kuin Weed worldissä) ja toisesta pokkarista tuttu pyyhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti