Vieraskirja

Jäitkö ihmettelemään jotain? Heräsikö jotain ideoita? Missä olisi vielä parannettavaa?

Ruusuja, risuja, kommentteja, toiveita, oivalluksia ja kysymyksiä voipi rustata tänne.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En varmaankaan ole paras tähän vastaamaan, kun itse en yritä haalia lukijoita... Omalla aktiivisuudella voi vaikuttaa paljon. Blogia kannattaa mainostaa niille, joita se voisi kiinnostaa ja huolella tehty blogi myös innostaa seuraamaan ja seuraajasi voivat myös vinkata muillekin blogiasi.

   Kannattaa muistaa, että seuraajien määrä ei kerro koko totuutta lukijoiden määrästä. Kaikki eivät kuitenkaan ole luoneet Bloggeriin tiliä, jolloin lukijaprofiilia ei näy, vaikka aktiivisesti lukisikin blogia.

   Poista
 2. Moi Maika Sulla Tosi Hyvä Bolgi Minä Asun Myös Kuopiossa

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei! Voisitko mahdollisesti listata, missä kaikissa Shounen Jump -lehden numeroissa on värillisiä sivuja GNG:stä? Tarkoitan nimenomaan laajalla väriskaalalla maalattuja sivuja, punaruskeasävytettyjä ei siis tarvitse laskea mukaan. Lämpimät kiitokset vaivannäöstäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ei ole paha toteuttaa. Pitänee laittaa to do-listalle, jos saisin vielä tässä kuussa tehtyä. Autan mielelläni kiinnostuneita. :o)

   Poista
  2. Ihanaa, paljon kiitoksia sinulle! GNG-värisivuja sisältävät lehdet ovat olleet toivelistallani jo vuosikausia, mutta en ole tähän mennessä onnistunut löytämään kattavaa listaa numeroista, joissa sellaisia on. Kiitän. :)

   Poista
 5. Ja taas heitteille jätetty Ginga-blogi. Hohhoijaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä joku löytää tästä vielä inspistä, niin enpä ole raaskinut poistaakaan.

   Poista