torstai 26. syyskuuta 2013

Arpinaama-Gin

Flamewolf esitteli blogissaan GNG:n japanilaista 1. julkaisua ja irtokansien alta paljastu kaikkea mielenkiintoista (yleensä tosin vain minulle). :o) Kävinkin jo kommentoimassa, että kansissa ja sisällysluettelon kohdalla on käytetty lukujen aloitussivuja.

Kannessa ollut arpinen Gin on alunperin julkaistu tämän näköisenä:


Saattaa olla joillekin tuttu. Kun Takahashi ensimmäistä kertaa tuli Suomeen, Traconissa 2011 oli paljon Ginga-ohjelmaa. Itse en ollut paikalla, mutta välillä on noussut esille Ginganäyttelyn antia ja yksi oli tämä sivu.

Taitaa olla ainoa sivu, missä Ginille on piirretty enemmän arpia kuin lopulta tuli. Tämä tosiaan on julkaistu tarinan alussa (ensimmäisen pokkarin aikoihin, Rikin taistellessa Akakabutoa vastaan), joten Takahashilla varmastikin hieman muuttuivat suunnitelmat jossain välissä.

3 kommenttia:

 1. Arpinen (ja raidallinen) Gin näyttää kyllä tosi siistiltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä! =) Tajusin, tai muistin, juuri että Yoshihirohan suunnitteli ensin Ginillä olevan lukuisisa arpia kuten Rikillä. Tämä avauskuva saattaa olla siis piirretty tuon luonnoksen mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdinkin linkittää tämän sinulle. Hyvä, että eksyit tänne itse. :o)

   Ongelma on siinä, että sillä määrällä karhuja, mitä vastaan Gin taisteli ennen kuin liittyi villikoirien laumaan, ei tuollaisia arpia saada. Mietin, että ennen kuin Takahashi laittoi koirat puhumaan hänellä on saattanut olla mielessä pitää Gin kylän karhukoirana Rikin tapaan, jolloin kohtaamisia olisi ollut enemmänkin... Arvailuksi menee.

   Poista