tiistai 18. maaliskuuta 2014

Orion Anime Japan2014 -tapahtumaan!

Bongasin tällaisen ilmoituksen Orionin kustantajan NihonBungeishan sivuilta:


Linkin takaa löytyy tiedote, jonka käänsin Google translaattorilla englanniksi, kun suomesta nyt ei saanut mitään selvää:

Notice of Participation in Anime Japan2014

Be held at Tokyo Big Sight on March 22-23 days and the coming events of Japanese animation world's largest "Anime Japan2014", also Nihonbungeisha Co., Ltd. will exhibit it has borrowed the corner booth of ADK.

On that day, around the introduction of the classic anime cartoon entertainment departure of "Ginga Densetsu WEED", will be on display and sale of our comics work expectations for animated increases.

By all means, please drop in to our corner Those visiting the "Anime Japan2014"!


Vapaasti suomennettuna tuossa sanotaan Nihonbungeishan osallistuvan japanilaiseen animetapahtumaan "Anime Japan2014" omalla kojullaan, jossa olisi näytillä Ginga Densetsu Weed -sarjaa ja pokkareita myynnissä tavoitteena, että kiinnostus sarjan animointia kohtaan kasvaisi.

Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikös tämä tarkoita, että Orionin animoimista ollaan nyt vakavasti harkitsemassa?! Tässähän ihan innostuu asiasta!

4 kommenttia:

 1. Mitä mitä?!

  Toivottavasti tuo Orionin animoiminen on totta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä jos tekevät Orionista animen. Ja toivottavasti se suomennetaan. :)

  VastaaPoista
 3. Haha tuossa mainoksessa puhutaan jotain Suomestakin, keltaisessa kuplassa :'D Varmaan tyyliin "jättimenestys Suomessa" tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli aikamoinen yllätys. Asioita, jotka täytyy mainita Weedin yhteydessä: rohkea koiranpentu ja menestynyt Suomessa. :o)

   Poista